Het enthousiasme voor de locatie is groot

Het enthousiasme voor de locatie en de woningen in de Schiedamse Meesters is groot en de verkoopsnelheid is boven verwachting.

De hypotheekgesprekken bij onze partner NEXTHome Nieuwbouwhypotheken zijn in volle gang.

De Duurzaamheidshypotheek die onze kopers via NEXTHome kunnen afsluiten bij Triodos Bank is voor velen een bijzonder positieve verrassing. Niet alleen door de voorwaarden en de toepassingsmogelijkheden, maar zeker ook door de prijsstelling. Een marktvergelijking laat al snel zien dat de rentes 0,4/0,5% lager liggen dan marktconform en dat scheelt maandelijks een stevig bedrag in de portemonnee. Veel banken verhoogden vorige week de rente, Triodos (nog) niet. Het verschil in maandlasten wordt dus alleen maar groter. Ook de toepassingsmogelijkheden van de Duurzaamheidshypotheek geven vaak een nieuw en onverwacht positief beeld op woonlasten. Nog niet met NEXTHome gesproken?
Bel dan zeker 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle.
Woon máximaal, betaal mínimaal. Dat is wonen in de Schiedamse Meesters!